Vuoden ensimmäiset näyttelyt Narvassa

27.01.2015 15:02

Aloitimme näyttelyvuotemme Virosta, Narvan kansallisista näyttelyistä. Lauantaille oli viime tingassa tullut tuomarimuutos alkuperäisen tuomarin sairastumisen vuoksi ja rotumme arvosteli Tanya Ahlman-Stockmari. Mukanamme oli näyttelyissä ensikertalainen "Topi" (H. Hetki Lyö), joka esiintyi Erittäin Hyvän arvoisesti. Myös Topin sisko "Riimi" (H. Hymyhuulet) sai erittäin Hyvän. "Hyrrä" (H. Hip Hurraa) sai lauantaina arvostelun Hyvä. Parikilpailuun osallistui sisarukset Riimi ja Topi, jotka esiintyivät Kunniapalkinnon arvoisesti, isossa kehässä menestystä ei kutienkaan tullut.

Sunnuntai meni meidän osaltamme paremmin. Tuomarina rotukehässä oli Calin Margineanu Romaniasta. Sekä Topi että Riimi esiintyivät junioriluokassa Erinomaisen ja SA:n arvoisesti saaden juniori-sertit. Riimille juniori-sert oli jo kolmas ja Riimistä tuli uusi Viron juniori-muotovalio. Riimi oli myös ROP-juniori ja Topi VSP-juniori. Myös Hyrrä esiintyi Erinomaisen ja SA:n arvoisesti saaden myös kolmannen sertinsä ja näin ollen myös Hyrrästä tuli Viron muotovalio. Lopulta Hyrrä viimeisteli tittelinsä ollen vielä Rodun kaunein koira. Riimi ja Topi saivat myös tänään kunniapalkinnon parikilpailusta. Myös kasvattajaluokkamme palkittiin kunniapalkinnolla.

Iltapäivällä ryhmäkilpailussa parikilpailun tuomarina toimi ruotsalainen Ann-Christin Johansson, joka sijoitti Riimin ja Topin BIS 4 pariksi. Kasvattajaryhmät tuomaroi italialainen Massimiliano Manucci, joka sijoitti meidät kaikista kirkkaimmalle korokkeelle, eli Huovispäivän australianterrierit voittivat Best In Shown kasvattajakilpailussa. Kiitos huikeasta ja ainutlaatuisesta hetkestä handlereille Sannalle ja Saaralle. Kiitos myös Outalle Topin lainaamisesta meille reissun ajaksi. :)

Kasvattajaryhmän arvostelu 25.1.2015:

"Elegant group, homogene heads and bodies, very good movements."

Parikilpailun arvostelut:

24.1.2014: "2 dogs with similar type, good size, well placed ears, both of them the same good points and same points that need to be improved."

25.1.2015: "Homogene, nice heads, very good in movement, correct body."

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com