Meistä

Kasvatamme australianterriereitä pienimuotoisesti kotioloissa. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja terrierimäisiä koiria mukaan monenlaiseen toimintaan. Kaikki koiramme ovat tavallisia kotikoiria, jotka kuuluvat suurena osana perheisiimme. Näyttelyissä käyminen on mukava koiraharrastus, mutta se ei ole meille tärkeintä. Näyttelymenestystä tärkeämpänä pidämme sitä, että koiramme sekä kasvattimme eläisivät sellaisissa kodeissa, jossa niiden on hyvä ja turvallista olla.

Tällä hetkellä meillä asustaa kahdeksan omaa koiraa kolmessa eri osoitteessa. Vanhimman koiran virkaa hoitaa Duuri. Kotona asustaa myös Duurin tytär Riimi. Hyrrä on Riimin puolisisko samasta isästä (tuontipoikamme Nemo). Seitsemännestä pentueesta meille jäi kotiin suloinen Peto. Peton tytär Elvi asustelee myös kotosalla. Lisäksi meillä on kotona uusin tuontimme Robben, joka saapui meille Hollannista. Aussien lisäksi Jennin kotoa löytyy suomenpystykorva-neiti Tuju ja uusimpana tulokkaana mäyräkoira Hottis.

Lisäksi porukkamme kuuluu sekalainen seurakunta omia kasvattejamme sekä ystäväperheidemme ausseja. Kaikkia lupaavia koiria kun ei voi kotona pitää. Olemmekin löytäneet kasvateillemme ihania sijoitusperheitä, jotka luottavat koiransa meidän mukaan myös näyttelyreissuille ulkomaita myöten.

Olemme äiti ja tytär Mikkelistä, mutta koko perheemme on mukana koiratoiminnassa. Susanna toimii koulukäyntiavustajana alakoulussa ja Jenni työskentelee sisäilmatutkijana. Aiemmalta ammatiltaan Jenni on klinikkaeläintenhoitaja, joten monenlaisiin pikkupulmiin voi kysellä apuja kasvattienkin ongelmiin liittyen ja joskus apu löytyy kotikonstein.

Kasvattajan peruskurssin olemme molemmat suorittaneet hyväksytysti vuonna 2006, jonka jälkeen meille on myönnetty kennelnimi. Jenni on käynyt lisäksi Kasvattajan jatkokurssin hyväksytysti vuonna 2012, sekä Jalostusneuvojan peruskurssin 2013. Myös Susanna suoritti kasvattajan jatkokurssin hyväksytysti vuonna 2015. Olemme molemmat allekirjoittaneet Kennelliiton kasvattajasitoomuksen. Kuulumme Australianterrierikerhoon sekä Suomen Kennelliittoon. Lisäksi Jenni kuuluu Suomen Pystykorvajärjestöön ja Suomen mäyräkoiraliittoon. Olemme molemmat myös SuKoKa (Suomen Koiran Kasvattajat) Ry:n jäseniä.

Kuvassa H. Hyvä Tyyppi & Jenni, H. Hymyhuulet & Susanna, H. Hip Hurraa & Henna

Voit korostaa tärkeää tietoa tai ilmoituksia näin.

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com