Milli

Reimin Neliapila

Milli on Pennin tytär. Penni teki kaksi ensimmäistä pentuettaan Reimin kenneliin. Millin omistavat Eskelisen perhe, jotka ovat hyviä ystäviämme. Milli on osa porukkaamme ja on muutenkin meillä mukana monenlaisissa touhuissa. Milli oli meillä jalostuslainassa kahteen kertaan ja toisesta pentueesta meille jäi sijoitukseen ihana Leia.

Terveys: polvet 0/0, silmät ok

Sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN41822/05&R=8

 

Arvostelut

31.07.2010 KR RISTIINA ANNE KLAAS 

Oikea tyyppi ja koko. Hyvä pää, mutta vähän kevyt kuono-osa. Hyvät korvat, hännänkiinnitys, luusto. Hampaat eivät ole täydelliset. Riittävä rinnan syvyys. Eturinta saisi olla syvempi. Liikkuu vauhdikkaasti, hieman ahtaasti takaa. 

AVO EH 3

 

06.06.2010 RY KARTTULA PIRJO HJELM 

Sopivan kokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyväilmeinen, narttumainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut edestä. Hyvä runko ja häntä. Riittävästi kulmautunut myös takaa. Kaunis turkki. Liikkuu vähän ahtaasti takaa ja löysästi edestä. 

AVO EH

 

13.05.2010 KR KANGASNIEMI MARKKU KIPINÄ 

Hyvät mittasuhteet ja koko. Riittävä luusto. Raskas kallo ja vaaleat silmät pilaavat ilmettä. Hyvät pienet korvat. Heikko pigmentti. Niukat etukulmaukset ja ulkokierteiset eturaajat. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä turkki. Liikkuu ryhdikkäästi, mutta lyhyt ja leveähkö etuaskel. 

AVO H

 

04.04.2010 KR LAPPEENRANTA DENIS KUZELJ 

Excellent type and size. Excellent head and expression. Long neck. Deep chest. Harsh coat. Excellent moves. 

PN 3, vara-SERT, AVO ERI 2

 

26.07.2009 KV MIKKELI ASTRID LUNDAVA 

Hyvä tyyppi. Hieman lyhytrunkoinen. Kaunis pää ja ilme. Eleganttinen kaula. Hyvä selkälinja. Hyvin asettuva häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hieman löysät kyynärpäät. Hyvä turkin laatu. 

AVO ERI 1

 

24.05.2009 RY SULKAVA MAIJA MÄKINEN 

3 v. feminiininen narttu, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää, korvat ja purenta. Vaaleat silmät. Hyvä kaula, kevyt eturinta. Eturaajat eivät ole aivan suorat. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä suora häntä, joka voisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Hyvä niska. Hyvä karvan laatu, suttuinen mantteliväri. Liikkuu hyvin sivusta, hieman ahtaasti takaa, veivaten edestä. Hyvä käytös.

AVO EH 1

 

05.07.2008 KR MIKKELI TANYA AHLMAN-STOCKMARI 

Hyvän kokoinen narttu. Vankka runko. Oikea ylälinja. Turhan karkea kallo-osa. Eritt. vaaleat silmät. Etuasent. lavat. eturaajat eivät ole täysin suorat. Hyvä häntä. Ei tänään parhaassa karvapeitteessä ja blue tan väritys saisi olla parempi. Koiran suurin puute on erit. lyhyet liikkeet sekä edestä että takaa. Esitetään hyvin. 

AVO H

 

17.11.2007 KV JYVÄSKYLÄ JUHA KARES 

Kooltaan ja mitasuhteiltaan laadukas narttu. Erittän kaunis viehättävä feminiininen pää. Hyvä kaula. Suorahko olkavarsi. Eturaajat saisivat olla suoremmat. Hyvä rintakehä. Erinomainen. häntä ja takaosa.Etuliikkeet häiritsevät tänään ja saavat tiivistyä. Tämä tiputtaa tänään palkinnon. 

AVO EH3

 

09.06.2007 KANGASNIEMI EVELYNE BIGAUT

Bitch well typed. Very good pigmentation. Very good mouth but two theets are missing. Excellent topline, chest. Good coat and colour. Good movement. 

NUO ERI2

 

12.05.2007 HAMINA MARJA TALVITIE

Kovin lyhytlinjainen ja lihavassa kunnossa esitetty lyhyt kaulainen tyttö. Hieman kevyt kuono. Lyhyt pysty olkavarsi ja todella löysät kyynärpäät. Köyristää hieman lanneosaa sekä sestessä että liikkeessä. Erinomainen karvanlaatu ja top-knot. Liikkuu todella löysästi edestä. 

NUO H

 

25.03.2007 KV TAMPERE TERESA SERANTES

Nice bitch. Lovely type. Nice head. Excellent ears. Nice topline. Good mover. 

NUO ERI2

 

29.07.2006 KV MIKKELI MATTI LUOSO

Erittäin hyväntyyppinen ja kokoinen juniorinarttu, jolla hyvä ilmeinen pää. Oikea purenta, kaunis purukalusto. Riittävän tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja runko. Etukulmaukset saisi olla paremmat , takaa hyvä, sopiva luusto. Eturaajat saisi olla suoremmat. Liikkuu melko hyvin. Hyvä karvanlaatu ja luonne. 

JUN ERI1 PN2 VASERT

 

15.04.2006 KV LAPPEENRANTA ROWLES JOHN S.

7 months old. Slightly short in body. Front not straight. Moves close behind. Coat texture is soft & colour not consistent. 

7 kuukautta vanha. Hieman lyhyt runkoinen. Edestä ei suora. Liikkuu ahtaasti takaa. Turkin laatu on pehmeä ja väri ei tasainen. 

PEK 3

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com