Syysloma Rakveressa

30.10.2014 14:38

Vietimme syyslomaa Virossa. Loman aluksi kävimme ensin kaikkien rotujen koiranäyttelyissä Rakveressa 18.-19.10. Lauantaina saimme nautiskella hienoista hetkistä, kun ensimmäinen Huovispäivän kennelin kasvatti valioitui. Peto (H. Hyvä Tyyppi) oli ROP kera Sertin ja valioitui kertarysäyksellä Viroon, Suomeen, Ruotsiin, Latviaan ja Liettuaan. Peto viimeisteli päivän vielä hienosti sijoittuen ryhmäkilpailussa Terrieriryhmän toiseksi kauneimmaksi. Vastakkaisen sukupuolen parhaaksi miellyttävä liettualainen tuomari Livija Zizevske valitsi Riimin (H. Hymyhuulet), joka oli myös rodun paras juniori ja sai juniori-Sertin. Mukana oli vielä Hyrrä (H. Hip Hurraa), joka oli PN 2 saaden myöskin Sertin. Esitimme myös kaikkien aikojen ensimmäisen Huovispäivän-kasvattajaluokan. Kasvattajaluokkamme sai KP:n ja oli Rodun paras. Iltapäivällä sijoituimme kasvattajakilpailussa vielä BIS 3-sijalle! Riimi edusti parhaiden juniorien kilpailussa lähes loppuun saakka ja pääsikin kahdeksan parhaan joukkoon yli 60 koirasta, mutta jäi lopulta tiukassa kisassa ilman sijoitusta.

Sunnuntaipäivänä tuomarinamme oli suomalainen, arvostettu tuomari Tapio Eerola, joka valitsi Rodun parhaaksi Riimin. Riimi sai toisen juniori-Sertinsä. Vastakkaisen sukupuolen paras oli Peto, joka ei edellisenä päivänä valioiduttuaan pystynyt enää vastaanottamaan sertiä. Hyrrä oli jälleen paras narttu-kisassa toinen saaden myöskin toisen Sertinsä. Kasvattajaryhmämme oli myös tänään rodun paras kera KP:n. Ryhmäkilpailuissa Riimi sijoittui hienosti terrieriryhmän kolmanneksi ja kasvattajaryhmämme oli BIS 4.

Hienot tulokset kaiken kaikkiaan! Lomamme jatkui vielä seuraavalle viikolle ja nautiskelimme ansaitusti koiriemme kanssa Pärnussa. Lisäilen kuvia julkaisuun myöhemmin. Kaikkien koiriemme arvostelut löytyy heidän omilta sivuiltaan. Tässä vielä kasvattajaryhmämme saamat arvostelut:

"Nice dogs, good type. Good heads & expressions. Strong, good lined bodies. Good limbs & angulations. Excellent movements, temperaments & coats. Really terriers." Livija Zizevske

"Tasainen ryhmä, hyvät tyypit, päät ja anatomiat. Liikkeissä voisi olla enemmänkin tehoa." Tapio Eerola

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com