Riika KV 18.-19.3.2017

18.03.2017 14:55

Hieman isommalla jengillä käytiin Riikan kansainvälisissä näyttelyissä Latviassa. Mukanamme oli ausseista H. Hymyhuulet "Riimi", H. Hiljainen Helinä "Elvi", H. Hohtava Hanki "Jeti" ja Dreampower's In My Dreams "Duuri": Lisäksi mukana olivat suomenpystykorvamme Tuju ja mäyräkoiramme Peltolammen Tanhutyttö "Hottis". Hottis korkkasi näyttelyuransa vähän isommissa kehissä esiintyen ensimmäistä kertaa virallisesti lyhytkarvaisena mäyräkoirana.

Lauantaina ausseissa Duuri ROP-veteraani, VET SERT ja PN 2. Näin ollen tulee Duurista Latvian sekä Baltian veteraanimuotovalio! Riimi PN 3 kera vara-CACIBin. Elvi PN 4 kera juniori-SERTin. Uroksissa Jeti PU 3 kera juniori-SERTin. Mäykyissä Hottis JUN EH 3. Tuju ROP, SERT ja CACIB.

Sunnuntaina ausseissa Duuri kirkasti sijoitustaan ollen ROP-veteraani ja VSP. PN2 oli Riimi kera CACIBin ja näin ollen Riimille saadaan hakea C.I.B-titteliä! Elvi PN 4 kera juniori-SERTin. Jeti oli PU 3 kera juniori-SERTin. Myös Hottis kirkasti hieman saavutustaan ja oli JUN ERI 3. Tuju jälleen hienosti ROP, SERT ja CACIB. 

Dreampower's In My Dreams "Duuri"

Huovispäivän Hiljainen Helinä "Elvi"

Huovispäivän Hohtava Hanki "Jeti"

Huovispäivän Hymyhuulet "Riimi"

Tuju

Peltolammen Tanhutyttö "Hottis"

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com