Pärnu 9.-10.7.2016

10.07.2016 21:49

Teimme pienen kesälomareissun Pärnuun kansainväliseen näyttelyyn. Mukanamme edusti 4 Huovispäivän aussia ja mukana oli myös pystykorvamme Tuju. Tuju kävi jo perjantaina pyörähtämässä kehässä pystykorvien erikoisnäyttelyssä. Neidillä oli neliveto päällä ja tuloksena Eri 1, tuomarina Sean Carrol Irlannista.
Ausseissa lauantaina Rop oli Peto (H. Hyvä Tyyppi), joka sai myös Cacibin. Pu 2 ja rop-juniori oli Jäpä (H. Härveli) saaden juniori-sertin. Sekä Nasu (H. Härpäke) että Sentti (H. Habanero) olivat erittäin hyviä. Tuomarina Sean Carrol Irlannista. Tuju oli Rop ja Rop-juniori ja sai juniori-sertin valioituen Viron juniorimuotovalioksi. Tuomarina oli Marja Talvitie.
Sunnuntaina ausseissa Rop oli jälleen Peto saaden viimeisen tarvitsemansa Cacibin ja valioituen kansainväliseksi muotovalioksi! Vsp kera Cacibin ja Sertin oli Sentti. Pu 2 ja rop-juniori oli jälleen Jäpä saaden juniori-sertin ja valioituen myös Viron juniorimuotovalioksi. Nasu oli erinomainen ja luokkansa 2. Aussien tuomarina toimi Helen Tonkson-Koit Virosta. Tuju esiintyi tuomarin (Paula Heikkinen-Lehkonen) mielestä liian bikineissä ja oli erittäin hyvä.

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com