Näyttelyuutisia meiltä ja maailmalta

13.07.2015 19:43

11.7-12.7.2015

Tehokas näyttelyviikonloppu takana päin. Kansallisessa näyttelyssä Latvian Ogressa eilen Susannan kanssa ROP oli Konstantijn vom Schloss Mordor "Robben". VSP oli Huovispäivän Hymyhuulet "Riimi". PU 2 Sertin kera oli Huovispäivän Hetki Lyö "Topi" ja PN 2 kera junnu-Sertin oli Huovispäivän Hissun Kissun "Hertta".

Toisena päivänä näyttelyt jatkuivat Ogressa kansallisella näyttelyllä sekä terrierierkkarilla. Kansallisen näyttelyn ROP oli "Riimi" ja VSP "Robben". "Hertta" ja "Topi" olivat erinomaisia, mutteivat SA:n arvoisia. Erkkarissa kuitenkin kaikki olivat taasen Sertien arvoisia ja ROP toiseen kertaan samana päivänä oli "Riimi" ja VSP "Robben". Kuitenkin myös "Hertta" ja "Topi" saivat sertit. Loppukilpailuissa Huovispäivän kennel oli terrierierkkarin BIS-kasvattajaryhmä. Lisäksi Robben sijoittui BIS-juniorikilpailussa neljänneksi.

Samaan aikaan toisaalla eli Laukaan kaikkien rotujen näyttelyssä kehässä olivat Huovispäivän Hyvä Tyyppi "Peto", Dreampower's I'm Yours "Maisa" ja Miss Moneypenny av Falchebo "Penni. Tuomarina Laukaassa oli Tanya Ahlman-Stockmari. Peto oli valioluokan toinen kera SA:n ja sijoittui Paras Uros-kilpailussa kolmanneksi. Maisa esiintyi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja sai arvioksi Hyvän. Penni esiintyi veteraaneissa reilun 12 vuoden iässä Erittäin Hyvällä tuloksella.

Robben Ogressa

Peto Laukaassa

Yhteystiedot

Huovispäivän kennel 044 3033398 /Susanna
044 3033397 /Jenni
huovispaivan@hotmail.com